Administració de finques

Té propietats per llogar?

Nosaltres li trobem el millor llogater

Porti els seus lloguers per administrar i li regalarem un any gratuït de l'assegurança lloguer garantit *

 

SOBRE EL NOSTRE SERVEI

Si disposa d'un habitatge per llogar -pis, casa- o d'un local comercial i desconeix el funcionament del món immobiliari, no disposa de temps per buscar llogaters, per formalitzar adequadament el contracte o per fer totes les gestions derivades (aigua, gas, llum, inventari i revisió del pis), el servei d'administració de finques de la Cambra ho farà per vostè i sense cap esforç traurà el millor rendiment del seu immoble.

La Cambra de la Propietat Urbana de Girona posa la seva experiència i professionalitat al servei dels propietaris perquè puguin treure un bon rendiment del seu patrimoni immobiliari.

El nostre departament d'administració de finques compta amb una experiència acreditada en aquest àmbit. Amb un servei personalitzat i atent, posem a la seva disposició quelcom més que una simple administració.

L'administració de finques de la Cambra de la Propietat Urbana de Girona li ofereix diferents modalitats de servei, triï la fórmula que més li convingui.

  • ADMINISTRACIÓ DE LLOGUERS

  • LLOGUER D'HABITATGES 

(*)

Promoció vàlida per a les noves propietats que confiïn la seva administració a la Cambra de la Propietat Urbana de Girona amb un període de permanència de 36 mesos.

Cambra de Girona actua com auxiliar de la mediació de Cambrassegur, corredoria d'assegurances. Inscrita al Registre administratiu especial de mediadors d'assegurances, corredors de reassegurances i llurs alts càrrecs, regulat a l'art. 52 de la Llei 26/2006 amb el núm. De la DGPFA J300GC. Assegurança concertada de responsabilitat civil i capacitat financera de conformitat amb allò que estableix l'art. 27 de la Llei 26/2006.

 

Tens dubtes o suggerències? Fes-nos-els arribar:
Categoria:
Email:
Assumpte:
Missatge:
Quants dits té una mà ?

CPU-logo-petit